Klanten kiezen vaker voor de concurrent. Hoe keer ik dit?

“Klanten kiezen steeds vaker voor een concurrent, terwijl wij voorheen altijd aan bijna alle klantvragen konden voldoen. Ik heb daar wel slapeloze nachten van”. In deze klantcase ging STRUKT. het gesprek aan met de ondernemer om hem bewust te maken van de verandering in de omgeving. We kwamen tot een nieuwe toekomstvisie en er ontstond energie om dit te vertalen in een organisatiestrategie. Daarnaast gaf de organisatiescan inzicht in de organisatiestructuur. Deze kon worden versimpeld door de verantwoordelijkheden anders in te richten. Het werd hierdoor eenvoudiger om de nieuwe strategie binnen te organisatie te kunnen implementeren. Het resultaat? Een organisatie die vanuit haar visie weer beter is om te leveren wat haar klant vraagt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s