Resultaten

Volg de impact van structurele bedrijfsoplossingen

Help, mijn omzet valt weg! Wat nu?

Door de coronacrisis viel een groot deel van de omzet in één klap weg. Dat gaf paniek en onzekerheid. STRUKT. combineerde haar bedrijfskundige en bedrijfseconomische kennis. Allereerst door cijfers uit het verleden te analyseren en op basis daarvan financiële scenario’s uit te werken. Geen fijne boodschap, maar de inzichten gaven houvast en knoppen om aanMeer lezen over “Help, mijn omzet valt weg! Wat nu?”

Klanten kiezen vaker voor de concurrent. Hoe keer ik dit?

“Klanten kiezen steeds vaker voor een concurrent, terwijl wij voorheen altijd aan bijna alle klantvragen konden voldoen. Ik heb daar wel slapeloze nachten van”. In deze klantcase ging STRUKT. het gesprek aan met de ondernemer om hem bewust te maken van de verandering in de omgeving. We kwamen tot een nieuwe toekomstvisie en er ontstondMeer lezen over “Klanten kiezen vaker voor de concurrent. Hoe keer ik dit?”

Alles loopt via mij… Waarom nemen anderen geen verantwoordelijkheid?

“Weer zo’n vraag… Waarom lossen ze dit niet gewoon zelf op?” zei de ondernemer toen hij zijn telefoon had neergelegd. Dit was een typerend voorbeeld. De ondernemer was zich nog niet bewust van het feit dat hij dit ‘probleem’ mede in stand hield. Doordat hij alle touwtjes stevig in handen had, konden anderen geen verantwoordelijkheidMeer lezen over “Alles loopt via mij… Waarom nemen anderen geen verantwoordelijkheid?”


Onze klantcases volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.