Over

Jacco de Beer | Oprichter STRUKT.

Ontdekken. Verbeteren. Leren.

Ontdekken door te reizen. Verbeteren door te meten. Leren door kwetsbaar te zijn. Dit zijn mijn kernwaarden om met organisaties aan de slag te gaan. Ik geloof in de kracht van mensen en ga graag samen aan de slag om problemen op te lossen of organisaties neer te zetten die zichzelf kunnen verbeteren, op een hoog niveau samenwerken én kunnen meebewegen bij verandering.

Achtergrond

Door werkervaring in zowel complexe als eenvoudige organisaties binnen de zorg en automotive heb ik veel inzicht in de dynamieken en verhoudingen in beide organisatietypen. Bovendien kan ik door mijn bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergronden te combineren snel tot de kern van de vraag doordringen.

Mijn focus en kracht zit in het ontdekken van strategische mogelijkheden, deze operationeel te vertalen en mensen hierbij het vertrouwen te geven en te verbinden. Ik ben in staat om mensen in organisaties te inspireren en in beweging te krijgen. Daarnaast ben ik analytisch, oplossingsgericht en hou ik van een gezonde dosis humor.