Help, mijn omzet valt weg! Wat nu?

Door de coronacrisis viel een groot deel van de omzet in één klap weg. Dat gaf paniek en onzekerheid. STRUKT. combineerde haar bedrijfskundige en bedrijfseconomische kennis. Allereerst door cijfers uit het verleden te analyseren en op basis daarvan financiële scenario’s uit te werken. Geen fijne boodschap, maar de inzichten gaven houvast en knoppen om aan te kunnen draaien. Het gevoel van grip en de mogelijkheid om touwtjes weer in handen te nemen gaf vertrouwen. We gingen met elkaar het gesprek aan en legden niet alleen de focus op het financiële resultaat, maar juist ook op het samenwerken. Een crisis ga je niet alleen te lijf: dat vraagt om optimale samenwerking en verbondenheid in een organisatie. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s